Vacuumformat

Vi är heltäckande när det gäller returemballage i plast. Under ett och samma tak får du tillgång till ett i det närmaste komplett sortiment.

Vill du ha mellanlägg, emballage eller någon annan form plastdetalj så är du välkommen att kontakta oss.

Alla våra förslag är gratis och vi arbetar med det senaste inom cad och beredning, så du behöver ingen annan leverantör än TTcommerce AB från idé till färdig produkt. 
Det är ej tillåtet att lämna våra förslag till en av oss ej godkänd tillverkare.

Några exempel och förklaringar till lösningar


Insatser

Vi tillverkar insatser till alla backar. Insatsen vacuumformas. Vanligast är ABS eller PS (polysterene)

Insatsen - mellanlägget, låser produkten, ser till att produkten alltid ligger rätt och att det alltid är lika många i varje back. Kunden sparar pengar på snabb hantering och ej ordinarie personal förstår omedelbart hur produkten ska packas. 

Insatser och mellanlägg 

skyddar dina produkter och håller ordning på dem. Alla detaljer kommer alltid att vara packade på samma sätt. på ca 1 minut har en nybörjare lärt sig att packa som ett fullblodsproffs. Ställ inte för höga krav på dina anställda, se till att de får rätt verktyg att jobba med för att minska felprocenten


Construction Frame

En lösningar med pallkrage och lastbärare i ett. när man staplat färdigt har man en skyddande sida. Ytteremballage ej nödvändig. 

Pallkrage och lastbärare

Nu kan du strunta i kragen eller lådan. insatsen är formad i kragen med botten och allt. I det närmaste heltät men framförallt skyddande lösningar för returemballage.


Blanda olika material

Vi kan kombinera olika detaljer och eftermontera för att få optimalt och säkert returemballage i plast.

Vi har personal och maskiner som sköter operationerna antingen maskinellt eller manuellt.

Det går inte med ett mellanlägg?

Kan så vara men då kanske det går om vi monterar flera detaljer och skapar en komplett enhet.


Kompakta emballage vid returfrakt

Vårt system bygger delvis på att man vrider emballaget 180grader så att de passar i varandra och är stuvbara för att återigen vändas vid lastning. Inbyggda håller avstånd mellan de olika lagren. Ofta får lagren av mellanlägg inte vila på detaljen. Då måste mellanlägget vara  självbärande.

180grader är allt som krävs.

Gärna kompakt i returfrakt. Våra emballage kan genom en vridning läggas i varandra och har stöd mellan lagren när de lastas.